Neymar nobbar ny förlängning – vill till Barcelona

Neymar nobbar ny förlängning - vill till Barcelona

Neymar vill lämna Paris Saint-Germain. Nu sägs brassen ha tackat nej till ett tredje kontraktserbjudande för att återvända till FC Barcelona.

Sommaren 2017 betalade Paris Saint-Germain utköpsklausulen för Neymar på 222 miljoner euro. Under de senate åren har spelaren dock ryktats vara på väg tillbaka till FC Barcelona och superstjärnan har själv öppnat dörren för en återkomst. Med ett år kvar på kontraktet vill PSG förlänga kontraktet med Neymar, men enligt katalansk press ska anfallaren ha andra planer.

Enligt Diario ARA ska 29-åringen ha tackat nej till det tredje kontraktserbjudandet som PSG ska lagt fram. Istället vill Neymar återvända till Camp Nou för att återförenas med Lionel Messi. Detta efter att ha försökt vid ett par tillfällen tidigare.

Neymar har drygt ett år kvar på kontraktet med den franska huvudstadsklubben och hoppas kunna lämna Parc des Princes för en sänkt prislapp efter säsongen.

Tidigare har Diario AS avslöjat att Barcelonas president, Joan Laporta, i början av mars månad ska ha träffat spelarens agent, Pini Zahavi, för att höra sig för om förutsättningarna.  Zahavi var den agent som tog Neymar till PSG och kan nu vara nyckeln till en återkomst för storstjärnan i Barca till hösten.

SE ÄVEN: Inter leder i jakten på konkurrenternas mittfältsstjärna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply