Neymar: Jag skulle vilja spela i Premier League

Barca-stjärnan berättar: Vill spela i Premier League

Barcelonas fixstjärna Neymar har ryktats kunna lämna klubben och nu har hans senaste uttalande fått fler att tro att en flytt kan komma att vara möjlig.
– Jag skulle vilja testa på att spela i Premier League, det vore en intressant utmaning, säger brassen till till den spanska tidningen AS. 

Barcelona har börjat komma igång igen efter den tuffa säsongsinledningen, och även den tuffa perioden efter juluppehållet. De hade tappat rejält i La Liga och Real Madrid såg ut att gå mot en överlägsen förstaplats i den spanska ligan. Dock fick Barcelona igång maskineriet och har nu en möjlig chans att vinna ligan.

Samtidigt är de i final i Copa del Rey mot nykomlingen Alaves, och de stod för årets vändning i Champions League mot Paris Saint-German.

Kan lämna för Premier League

Samtidigt har det blivit klart att tränaren Luis Enrique ska lämna klubben, och nu kan även fixstjärnan Neymar komma att lämna FC Barcelona. I en intervju med den spanska tidningen AS berättar den brasilianske stjärnan om hur han hoppas kunna kunna testa sina vingar i den engelska ligan en dag.

– Jag gillar ligan i sig. Det är en bred liga där alla kan slå alla. Det är även häftigt hur det finns många topplag som kan utmana om ligatiteln. Jag hoppas kunna få spela i Premier League en dag, säger han enligt AS, men poängterar att han tänker stanna i Barcelona.

SE ÄVEN: Det tjänar storstjärnorna i FC Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply