Newell’s Old Boys hoppas på att värva Lionel Messi

Newells hoppas på att värva Lionel Messi

Hoppas att superstjärnan återvänder hem

Superanfallaren Lionel Messi började en gång i tiden sin framgångsrika karriär i det argentinska laget Newell’s Old Boys och klubben hoppas att efter VM 2018 i Ryssland kan de värva tillbaka argentinaren hem.

Lionel Messi har representerat FC Barcelona i princip hela sitt liv. Den argentinske anfallaren kom till klubben som trettonåring och fick växa upp i Barcas mycket berömda La Masia akademi, där han kom att bli en mycket framstående spelare. Han var en del av Barcelonas ”Baby Dream Team”, en grupp av unga Barcelonaspelare som kom att bli Barcelonas bästa ungdomslag någonsin. Hans progression genom de olika nivåerna inom klubben var helt makalös och ingen kunde tro sina ögon när de betraktade den unge talangen spela och vad för resultat han genererade.

Men innan Messis Barcelonakarriär spelade han i Newell’s Old Boys, en välkänd klubb i Argentina som han anslöt till vid sex års ålder. Under sina sex år i klubben gjorde han över 500 mål och var en del av det kända ungdomslaget ”The Machine of ’87”, maskinen från ’87 som syftade på året de var födda, och ungdomslaget var nästan omöjliga att besegra.

Nu skriver Goal att Messis gamla klubb hoppas på att de kan värva tillbaka sin gamle superstjärna efter VM i Ryssland 2018. Stjärnan, som har vunnit fem stycken Ballon d’Or priser, har sedan sin tid i Argentina utvecklats till en av de bästa spelarna i historien och Newells vicepresident Crstian D’Amico hoppas på att få se anfallaren återvända till Estadio Marcelo Bielsa i den närmaste framtiden.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365