Messi fotbollsskor – vad kostar Messis nya fotbollsskor?

bet365

Messis nya fotbollsskor – vad kostar adidas Messi skor?

Vad kostar Messis nya fotbollsskor? Hur ser adidas Messi nya skor ut? Vad kostar Messis fotbollsskor? Här har du lite fakta om Messis fotbollsskor genom åren och hans nya skorLeo Messi spelade  utan en skosponsor under sina första år i FC Barcelona och då spelade Messi i fotbollsskor från Nike. Under 2006 skrev Messi på för adidas trots att han tidigare hade spelat i Nike fotbollsskor.

Messi fotbollsskor - vad kostar Messis nya fotbollsskor?

Vad kännetecknar adidas Messis nya fotbollsskor?

I början spelade Messi med skor från adidas F50 där Yamamoto-modellen blivit utnämnd till en av världens fulaste fotbollsskor.  Messi gick sedan över till att börja använda adidas Messi 15.1 som blev hans nya skor och signaturskor. Messis nya skor är riktigt snygga adidas skor och förmodligen de snyggaste fotbollsskorna som har burits av Messi någonsin.

Fotbollsskorna adidas har blivit hans unika signaturskor som designas av adidas tillsammans med Messi för att vara de ska vara de absolut bästa fotbollsskorna åt världens bästa spelare. Lionel Messis nya signaturskor är till stor del skapad efter den argentinska magikerns egna önskemål. Under årens lopp har adidas Messi 15.1 fotbollsskorna fått flera nya designer och utföranden för vara lämpliga åt en spelare av Messis kaliber. Här är några av de nya modellerna:

messiGAMBETRAX: Messi nya skor är utrustade med en ny väldigt responsiv sula, messiGAMBETRAX, som är optimerad för fart. På så sätt kan spelaren få den explosiva acceleration denne vill ha för att komma upp i fart. Sulan får en helt enkelt känna hur det är att gå i en magikers fotspår. Ifall du gillar Messis unika spelstil Gambeta, där bollen hålls nära fötterna hela tiden, är detta definitivt fotbollsskon för dig.

messiPRINT: Messis nya skor har ett revolutionerande dobbsystem (messiPRINT) med FG+AG-dobbar som gör att fotbollsskorna kan användas både på natur gräs och konstgräs. Majoriteten av dobbarna är triangulära för att kunna tränga ned i gräsunderlaget så att spelaren kan uppnå maximal rå fart. Vidare så är de två främsta och bakersta dobbarna rundade så att spelaren lättare ska kunna röra sig på mindre ytor.

messiTOUCH: Messis nya skor har en ovandel som är tillverkad av ett läderliknande mikrofiber som är mjukt och flexibelt för att ge spelaren de bästa egenskaperna från både läder och syntet. Ovandelen har även en speciell struktur som ger en ökad bollkontroll.

messiFRAME: Messis nya skor har en ny och unik teknologi som gör att foten sitter fast ordentligt i skon, vilket krävs ifall man vill kunna spela och röra sig på små områden snabbt. ”Messi Frame” är en burliknande konstruktion som täcker mellanfoten och hälen för att ge optimal lockdown-effekt när man knyter åt skorna.

Samtliga bilder på Messis nya skor är från Unisport och fotbollsskorna finns att köpa hos Unisport som är Skandinaviens största fotbollsbutik.

Messis nya fotbollsskor – adidas – Messi 15.1 FG/AG

Detta är Lionel Messis signatursko som finns i två färger, nämligen adidas – Messi 15.1 FG/AG Grön/Röd/Svart och adidas – Messi 15.1 FG/AG Svart/Grön/Röd. Skorna väger 232 gram.

adidas – Messi 15.1 FG/AG finns att köpa hos Unisport >

Messis nya fotbollsskor – adidas – Messi 15.2 FG/AG Grön/Röd/Svart

Lionel Messis signatursko har fått lite nya färger. Adidas har nu kombinerat svart med röda och gröna detaljer och den helsvarta framdelen har tonas till rött.  Den nya färgkombinationen har bidragit till att fotbollsskorna har fått en unik och häftig design som ger skorna en modern look. Därutöver har Messis egna logo i rött och grönt lyfts fram på framdelen av skon. En magikers fotspår med mjuk ovandel med ökat grepp samt bra stabilitet och lockdown. Skorna väger 255 gram.

adidas – Messi 15.2 FG/AG finns att köpa hos Unisport >

Messis nya fotbollsskor – adidas – Messi 15.3 FG/AG Grön/Röd/Svart

Skorna väger 249 gram.

adidas – Messi 15.3 FG/AG finns att köpa hos Unisport >

Messis nya fotbollsskor – adidas – Messi 15.3 TF Svart/Grön/Röd

adidas – Messi 15.3 TF är en s.k. TF-sko som är särskilt anpassad för spel på konstgjorda underlag och grusplaner.  Skorna väger 266 gram.

adidas – Messi 15.3 TF finns att köpa hos Unisport >

Messi fotbollsskor – adidas – Messi 15.1 Boost Vit/Blå

Skorna har en smidig ovandel för ökad bollkontroll och en utvändig bur håller fast foten.

adidas – Messi 15.1 Boost finns att köpa hos Unisport >

Vad kostar Messis fotbollsskor?

Vad kostar Messis fotbollsskor?Vad kostar Messis nya skor?Vad kostar Messis fotbollsskor? Här ser du vad Messis nya skor och alla andra fotbollsskor kostar i bland annat Unisport.se:

Messis fotbollskor/pris i butik Unisport
Vuxen Barn
adidas – Messi 15.1 FG/AG Grön/Röd/Svart 1 899 kr 949 kr
adidas – Messi 15.1 FG/AG Svart/Grön/Röd 1 679 kr 799 kr
   
adidas – Messi 15.2 FG/AG Grön/Röd/Svart 1 049 kr 599 kr
   
adidas – Messi 15.3 FG/AG Grön/Röd/Svart 599 kr 499 kr
adidas – Messi 15.3 TF Svart/Grön/Röd 479 kr 399 kr
   
adidas – Messi 15.1 Boost Vit/Blå 499 kr 249 kr
   

Messi nya skor och uppdaterade priser hittar du hos Unisport >

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply