Massimiliano Allegri förlänger med Juventus?

Massimiliano Allegri förlänger med Juventus?

Juventus vill förlänga med Massimiliano Allegri

Efter snart två säsonger i Juventus sägs nu den gamla dagen vilja förlänga Massimiliano Allegris kontrakt, detta med ytterligare två år.

När Antonio Conte lämnade Juventus och Massimiliano Allegri kom in som ersättare var det inte många som trodde på att laget skulle lyckas, speciellt efter Allegris tid i AC Milan. Italienaren lyckades dock bevisa motsvarigheten och vann både Serie A och Coppa Italia samtidigt som man tog sig final i Champions League mot FC Barcelona. Denna pågående säsongen inledde man väldigt svagt men kom snart upp på benen igen och nu har man 18 raka matcher utan förlust, vara 17 vinster.

Nu rapporterar Goal.com att Massimiliano Allegri har blivit erbjudet ett nytt kontrakt med den svartvita klubben, ett kontrakt som sträcker sig över ytterligare två år och går ut 2019. Det är inte bara tränarens kontraktslängd som skulle komma att förlängas, Allegri sägs även ha blivit erbjuden en löneökning på drygt 30 procent och kommer att tjäna närmare 40 miljoner kronor per år plus bonusar, om han väljer att skriva på det nya kontraktet.

Allegris nuvarande kontrakt går ut sommaren 2017.

Juventus förhandlar om Mario Götze

I sommar kommer Mario Götze endast ha ett år kvar på kontraktet, detta samtidigt som Bayern München inte sägs ha något intresse i att förlänga med spelaren som tidigare representerat Borussia Dortmund. Nu kommer uppgifter om att spelaren kan vara på väg att lämna för spel i Juventus nästa säsong, detta samtidigt som de båda klubbarna sägs ligga i förhandlingar om en övergång för spelaren som inte lyckats övertyga Pep Guardiola sen ankomsten till Allianz Arena sommaren 2013.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply