Marquinhos öppnar för att lämna Paris Saint-Germain

Marquinhos öppnar för att lämna Paris Saint-Germain

PSG kan släppa Marquinhos i sommar

I en intervju med fransk press berättar försvararen att han inte är säker på sin framtid, detta då det inte är upp till honom var han spelar nästa säsong.

Många klubbar jagar Paris Saint-Germains brasilianska försvarare Marquinhos. Ett lag som ständigt nämnts i samband med mittbacken är FC Barcelona och den spanska storklubben har vid flera tillfällen försökt köpa loss 22-åringen. Den nuvarande La Liga-tvåan har dock inte lyckats övertala spelaren om en flytt men nu ger han tecken på att framtiden kan vara på ett annat ställe än Parc des Princes.

SE ÄVEN: Paris Saint-Germain lönelista 2017

I en intervju med franska Journal du Dimanche riktar sig spelaren mot både klubbens president Nasser Al-Khelaifi och tränaren Unai Emery för att få reda på vad klubben förväntar sig av honom. Detta innan han bestämmer om han vill förlänga sitt kontrakt med klubben eller inte. Marquinhos påpekar även att det inte bara är han som bestämmer om framtiden.

– Vad som händer är inte bara upp till mig. Jag känner mig som en i laget men vi får se om tränaren och presidenten vill att jag stannar i klubben. Jag har ingen stress alls och mitt kontrakt går ut 2019, säger spelaren och fortsätter:

– Jag är en PSG-spelare och jag känner mig som en som en riktig Parisbo. Jag älskar staden och jag är väl medveten om vad klubben gjort för mig, avslutar Marquinhos.

Brassen stänger alltså inga dörrar för en flytt i sommar. Förutom Barcelona ska det även finnas intresse från Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply