Marco Verratti: Min dröm är att vinna med PSG – inte Barca

Mycket har sagts om Marco Verrattis framtid, men italienaren bedyrar att hans hjärta är i Paris

Inför åttondelsfinalerna mellan de båda storklubbarna Paris Saint Germain och FC Barcelona fick Marco Verratti frågor kring flyttrykten som rört honom. Italienaren dementerade alla uppgifter rörande en eventuell övergång till den katalanska klubben och betonade samtidigt att han ser sin framtid i Paris Saint Germain. 

Inför tisdagens Champions League-möte mellan Paris Saint Germain och FC Barcelona låg en del fous på Marco Verratti. Italienaren har liknats vid förre Barcelona-spelaren Xavi och har sedan en tid ryktats vara i skottlinjen för Barcelonas jakt på mittfältare.

Enligt Goal.com ska Verratti, efter mötet mellan de båda klubbarna, ha fått frågan kring en eventuell, framtida flytt till Barcelona och svarat att hans hjärta ligger i Paris och hos PSG. Den 24-årige mittfältaren ska vid ett tidigare tillfälle ha sagt att “vilken spelare som helst drömmer om att spela på Camp Nou” och ska då ha blivit felciterad. En felcitering som lett till att Verratti sedermera kopplats ihop med Barcelona.

“Jag menade aldrig så. Min dröm är att vinna här i Paris. Även om vi hade förlorat mot dem så hade jag sagt samma sak. Jag tror på klubben och jag tror på detta projektet.”, sa Verratti i en intervju efter matchen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply