Mahrez ville gå till Roma och Barcelona – men Leicester vägrade sälja

Mahrez ville gå till Roma och Barcelona - men Leicester vägrade sälja

Stjärnan på väg att lämna klubben – men fick gå

Riyad Mahrez är en av Leicester Citys klart största stjärnor. Med det i bagaget var han därför på väg att lämna klubben som i fjol, stundtals, var illa hotat om nedflyttning från den högsta serien, aktuell för en flytt i somras.

Det var för två säsonger sedan som Leicester stod för den moderna fotbollen kanske största skräll någonsin. För tre säsonger sedan stod de nämligen för en fenomenal upphämtning när de klarade av att rädda kontraktet under de sista omgångarna.

Bara för att säsongen sedan fullkomligt köra över sitt motstånd och på ett chockerande enkelt sätt faktiskt vinna hela Premier League.

Mahrez ville till Roma och Barcelona

LÄS ÄVEN: Stjärnorna som tjänar mest i Premier League

En av de mest tongivande spelarna under de här säsongerna har utan tvekan varit Mahrez. Den algeriske anfallaren har därför varit högaktuell för att få gå till någon större klubb. Bland annat så var storklubben FC Barcelona ute efter Premier League-stjärnans namnteckning.

Även Roma var en klubb som var beredda på att köpa anfallaren. Men precis som för Barcelona så sa Leicester nej, och Mahrez får spela kvar minst en säsong till i klubben. Frågan är ju dock vad som händer till nästa sommar, eller redan i januarifönstret. Mahrez var ju nämligen bara sekunder ifrån att gå till Barcelona i fjol, uppges bland annat engelsk media. Men han stoppades alltså i sista sekund.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365