LISTA: La Ligas 11 bästa nykomlingar

La Ligas bästa spelare, årets bästa nykomlingar säsongen 2014/2015

Vilka är La Ligas bästa spelare? Enligt många anses La Liga vara den bästa ligan och har några av de bästa spelarna i världen, men det är inte dessa spelare vi ska fokusera på denna gång utan istället lägger vi fokus på nykomlingarna i La Liga.

Under säsongen 2014/2015 har flera nya spelare visat upp sin bästa sida och många av dessa gör sin första säsong i den spanska ligan. Det finns även några spelare som gjort fick göra några inhopp under förra säsongen men aldrig riktigt fått chansen att visa sig under en större del av säsongen.

Nu har vi på Silly Season Sverige satt ihop en startelva av de spelare som utsetts till årets bästa nykomlingar i den spanska högstaligan. Vissa av spelarna känner de flesta igen och vissa av spelarna behöver troligen en säsong till för att vara på den högsta toppen.

Bästa startelvan i La Liga 2014/2015

Tidigare har vi bland annat satt ihop listor med de tränare som spenderat mest sen 2004bästa mittfältarna i världen 2015 och bästa dribblarna 2014/2015. Nu är det dags att ta en titt på startelvan säsongen 2014/2015 med spelare från La Liga som varit de bästa nykomlingarna.

1) Målvakt – Sergio Álvarez (Celta Vigo)

Målvakt - Sergio Álvarez (Celta Vigo)

Sergio Álvarez är en av anledningarna till att Celta Vigo slutade på en åttondeplats i årets La Liga. Álvarez storspelade mot de bästa lagen i ligan och höll bland annat nollan på Camp Nou mot Barcelona och i hemmamatchen på Balaídos lyckades inte Atlético Madrid göra mål på målvakten i en match där Celta Vigo vann med 2-0.

SE ÄVEN: Porto nära köp från Real Madrid

SE ÄVEN: Uppgifter: Burnley har accepterat ett bud på Ings

SE ÄVEN: Officiellt: Sex spelare lämnar Hull

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply