Kevin Gameiro nära flytt till Barcelona

Barcelona kan ha hittat en backup till ”Tres Amigos”

Sevillas succéanfallare Kevin Gameiro kan lämna klubben för ligakonkurrenten Barcelona. Det skriver Mundo Deportivo som uppger att fransmannen ska ha accepterat en roll som reserv bakom klubbens givna supertrio. 

Barcelona har under en längre tid letat efter en reserv till anfallstrion Lionel Messi, Neymar och Luis Suarez. Kevin Gameiro har länge varit på klubbens radar, men enligt Mundo Deportivo ska en värvning av Sevillas anfallare nu vara närmare än någonsin. Sevilla ska enligt den spanska tidningen vara redo att acceptera ett bud på 183 miljoner kronor, plus Barcelonas mittfältstalang Alen Halilovic, för sin mårfarliga anfallare. Det trots att Gameiro själv har en utköpsklausul på 366 miljoner kronor.

– Det är bra för mig. Men jag har två år kvar på mitt kontrakt och jag är lycklig i Sevilla, sa Kevin Gameiro själv i en intervju med Mundo Deportivo tidigare i våras när han fick frågan om Barca-ryktena.

Blir förstareserv

Nu ska 28-åringen dock ha accepterat en roll som förstareserv bakom givna ”Tres Amigos” i Barcelonas anfall. En roll som Barcelona enligt den spanska tidningen ska ha velat ha honom i sedan hösten 2015.

Kevin Gameiro har den här säsongen gjort 15 mål på 21 ligamatcher den här säsongen. Anfallaren har dessutom gjort fyra mål i Sevillas jakt på en tredje raka Europa League-titel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365