bet365

Juventus vill byta bort Paulo Dybala i sommar

Juventus vill byta bort Paulo Dybala i sommar

Paulo Dybalas framtid i Juventus är oklar. Spelaren har fortfarande inte förlängt sitt kontrakt med klubben som nu letar efter ett sätt att sälja argentinaren i sommar.

Paulo Dybalas vara eller icke vara i Juventus har varit på tapeten under en längre tid. Argentinaren har drygt ett år kvar på sitt kontrakt med Den Gamla Damen och förhandlingarna om ett nytt kontrakt går sakta. Detta smatidigt som spelaren dras med en knäskada och inte får speltid.

Nu kommer uppgifter om att Juventus kan tänka sig att byta bort Dybala till FC Barcelona samtidigt som en spelare går i motsatt riktning. Enligt den argentinska upplagan av Diario AS ska Juventus vara intresserade av att göra en bytesaffär likt den man gjorde då Pjanic (Juventus) och Arthur (FC Barcelona) bytte plats med varandra. Det är dock oklart vilken spelare som skulle lämna Camp Nou för att flytta till Italien.

Juventus sportchef Pavel Nedved har tidigare öppnat för att släppa Dybala.

– Vi kommer ta en titt på samtliga scenarier under sommarens transferfönster, sa Nedved tidigare till DAZN Italia.

Dybala har tidigare kopplats ihop med en flytt till Premier League där framför allt Tottenham och Chelsea ska vara intresserade av en affär.

SE ÄVEN: Real Madrid fortsatt intresserade av Harry Kane

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365