Juanfran ska lösa Barcelonas skadekris – men vägrar lämna Deportivo la Coruna

Juanfran ska lösa Barcelonas skadekris - men vägrar lämna Deportivo la Coruna

Högerbacken Juanfran vägrar lämna för Barca – fortsatta skadeproblem för storklubben

FC Barcelona står inför en tuff utmaning, det efter att högerbacken Aleix Vidal brutit foten och väntas bli borta närmare ett halvår. Åtminstone säsongen ut får Barca klara sig utan sin försvarare, och nu försöker klubben hitta en ersättare så snabbt som möjligt.

Barcelonas Aleix Vidal inledde säsongen tufft genom att bli rejält kritiserad. Framför allt fick han utstå kritik från tränaren Luis Enrique som enligt spansk media ska ha sagt att han inte vill se högerbacken spela mer för klubben.

Nu blir det dock tvärtom. Den förre Sevilla-försvararen spelade upp sig rejält under hösten och blev en av Barcelonas viktigaste spelade defensivt, medan det nu står klart att Luis Enrique kommer lämna den katalanska storklubben.

”Vägrar lämna Depor”

Men på grund av skadan på Vidal måste Barcelona nu ändå leta efter en tillfällig ersättare, och det har man gjort. Enligt den Barcelona-baserade tidningen Sport ska Deportivo La Corunas Juanfran vara det hetaste namnet att gå till de regerande mästarna i Spanien. Dock verkar försvararen inte särskilt intresserad av erbjudandet.

– Det är alltid en ära när en klubb som Barcelona är intresserad av dig, men samtidigt kan jag inte lämna Depor (Deportivo La Coruna) just nu, säger backen, trots vetskapen om en betydligt högre lön på den spanska östkusten.

La Coruna-laget ligger just nu fyra poäng från slutet men har en match mindre spelad än sina konkurrenter i La Liga.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply