Gerard Pique: “Kommer spela så länger jag orkar”

Gerard Pique: "Kommer spela så länger jag orkar"

Pique avslöjar framtidsplaner

Försvararen som spelat majoriteten av sin karriär i FC Barcelona säger att han kommer spela i klubben karriären ut. Och sätter ett slutdatum.

Gerard Piqué har kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2022. Nu öppnar spanjoren för att lägga skorna på hyllan. I en intervju med Mundo Deportivo säger mittbacken att han kommer avsluta sin karriär på Camp Nou.

– Mitt sista lag kommer vara Barcelona. Jag tänker inte alls på att spela för någon klubb. Det är endast Barcelona som gäller då jag älskar denna klubb hela mitt liv, säger Pique till MD och avslöjar att han vill spela kontraktet ut i klubben men utesluter inte att lägga av tidigare.

– Kontraktet finns för att man ska fullfölja dem. Min plan är att spela till sommaren 2022 men jag har ingen kristallkula och jag vet inte om jag kommer kunna göra det. Om jag känner att jag inte är lika viktig längre i omklädningsrummet eller om inte håller hög nivå har jag inga problem att lämna tidigare. Jag tror inte det kommer hända då jag känner mig själv väldigt bra. Jag trore kommer spela till 2022, men man vet aldrig.

SE ÄVEN: Uppgifter: Barcelona jagar Fabian Ruiz och Willian

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply