Frank De Boer: Christian Eriksen redo för Barcelona

Förre tränaren: Eriksen är redo för att ta nästa steg

Christian Eriksen har under de senaste dagarna kopplats ihop med den spanska storklubben FC Barcelona. Den danske storstjärnan, till vardags i Tottenham Hotspurs, ses som en potentiell ersättare till Andres Iniesta. Nu tror hans förre tränaren i Ajax, Frank De Boer, att Barcelona skulle passa Eriksen som handen i handsken.

Danmarks största stjärna de senaste åren heter utan tvekan Christian Eriksen. Han må inte vara känd först och främst för sitt starka målskytte men Tottenham-stjärnans fina spelförståelse har gjort honom till ett attraktivt mål.

Först och främst för hans passningsspel. Mittfältsstjärnan har under den här säsongen gjort 20 assist, och även nio mål, vilket har lett till att hans Tottenham nästan kommit ikapp London-rivalen Chelsea poängmässigt i Premier League.

”Kommer passa bra i Barca”

Oavsett om Tottenham lyckas komma ikapp Chelsea eller inte kan Eriksen framtid i huvudstadslaget vara osäker. Då Barca under de senaste dagarna visat intresse för Tottenham-mittfältaren kan han nu vara på väg att lämna.

Om han lämnar återstår förstås att se, men om han gör det tror hans tidigare tränare i Ajax – och den förre Barcelona-stjärnan från HollandFrank De Boker, att dansken kommer passa bra i den katalanska storklubben.

– Han skulle kunna få en fantastisk karriär i Barcelona. Först Ajax, sen Tottenham och nu Barcelona? Det vore en perfekt flytt för att nå den allra högsta nivån.

TITTA: Så mycket kan Iniesta få i lön i Barcelona

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply