FC Barcelona vill låna ut Sergi Samper

Stortalangen Sergi Samper ska helst lånas ut menar FC Barcelona

En av La Masias hetaste talanger de senaste åren är innermittfältaren Sergi Samper. Den eftertraktade spanjoren ska dock helst lånas ut i januari menar FC Barcelonas ledning.

La Masia är en av världens absolut bästa plantskolor och de talanger man har fått fram är mäkta imponerande. Talangerna bara fortsätter komma fram och en av de talanger Barcelona har pratat varmt om de senaste åren är den defensiva innermittfältaren Sergi Samper.

20-åringen har redan gjort runt 100 matcher för Barcelona B och han är en av nyckelspelarna där. Han har dessutom spelat i spanska cupen i A-laget och suttit på bänken flera gånger i La Liga, men debuten där har ännu inte kommit. Trots att han har jagats av Arsenal en längre tid vill Barcelona istället att han ska lånas ut i vinter.

Flera storklubbar är intresserade

Det är inte vilka klubbar som helst som har visat sitt intresse för den spanska U21-landslagsmannen. Enligt Mundo Deportivo är  klubbar som Anderlecht, Porto, Basel, Sporting Lissabon och Real Sociedad tänkbara alternativ att låna ut Sergi Samper till.

Han kanske inte är den som tjänar mest i Barcelonas mäktiga lönelista i nuläget, men Samper är en spelare som flera i Barca talar mycket varmt om och hoppas stort på i framtiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply