”Det var bara en kyss från hans flickvän”

Giorgio Chiellini erkänner – bettet var inte Suárez

Alla blickar riktades förra sommaren mot Luis Suárez och Giorgio Chiellini efter bitattacken i fotbolls-vm i Brasilien, och nu kommer ett avslöjande om Chiellinis märke på axeln.

Diskussionerna kring Luis Suárez eventuella bett på Giorgio Chiellini i förra årets världsmästerskap verkar aldrig ta slut. Suárez blir jämt påmind om händelsen många skämtar om det hela med bilder, videos och dyl.

Nu kommer ännu mer uppgifter om det hela. Fernando Mitjans som är vicepresident i FIFAs överklagningsnämd berättar för Fox Sports att Chiellini ska ha uppgett att märken kom från hans flickvän som kysst honom.

– När de frågade domarna vad som hade hänt insisterade de på att de inte hade sett något. När de frågade Chiellini, som var offret, sa han att ”han gjorde ingenting mot mig”, säger Mitjans till Fox Sports.

– Vet du vad Chiellini sa? ”Det var från en kyss från min flickvän och jag använde det för att få honom utvisad” fortsätter han.

Lång avstängning

Luis Suárez fick inte bara rött kort efter den så kallade ”bitattacken”, han blev även avstängd under en fyra månader lång period vilket innebar att han inte kunde spela för sin nya klubb FC Barcelona när de värvade honom förra sommaren.

Nu säga FIFA känna sig utskämda då man gav spelaren en lång avstängning trots att märket inte gjordes av den uruguayanske landslagsanfallaren.

Man kan dock inte sticka under stol med att Suárez stod för aktionen men avstängningen kunde kanske ha kortats ner.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply