Dembele på väg till Premier League

Dembele på väg till Premier League
bet365

På väg att lämna Barca

Ousmane Dembele kan vara på väg att lämna Barcelona för engelska storklubbar. Det rapporterar The Mirror.

Trots att den franske yttern gjort fem mål, bara ett mindre än Luis  Suarez i ligaspelet, så kan det nu bli en utlåning – eller rent av försäljning –  i januari.

Det är engelska The Mirror som rapporterar att Barca är på väg att sälja honom, och att så väl Liverpool som Chelsea och Manchester United ska vara intresserade.

Kan lämna – trots Barcas superköp

LÄS MER: Barcelona löner

Två månader efter att Ousmane Dembélé avgjorde Supercopa de España hade det hela vänt för fransmannen igen. Efter målet i Tanger mot Sevilla var det många som trodde att spelaren skulle blomma ut och ta en startplats i Ernesto Valverdes elva. Så har dock fallet inte blivit och efter att inte ha gjort några lyckade insatser i poängtappen mot Girona, Leganés och Athletic börjar ryktena om en flytt åter att komma upp. Den före detta Dortmund-spelaren har varit den man offrat för att försöka förbättra säsongens insatser och nu pratas det om en flytt till Premier League eller Serie A.

Barcelona betalade 105 miljoner euro plus bonusar för spelaren när man värvade honom från Borussia Dortmund under sommaren 2017 och det är oklart hur mycket spanjorerna nu kommer att kräva för att släppa Dembélé.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply