David Beckham öppnar för Messi OCH Ronaldo

David Beckham öppnar för Messi OCH Ronaldo

Beckham vill värva superstjärnorna

Mittfältslegendaren är i full gång med att starta upp sitt lag, Inter Miami. Nu säger han att han vill värva Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo.

David Beckham är delägare i Inter Miami. Laget går in i MLS denna säsong men någon storstjärna kommer inte att ansluta innan ligan drar igång, det berättar Beckham i en intervju med Jimmy Fallon. Han öppnat även för att värva Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo.

– Vet du vad, vi har fantastiska möjligheter i Miami. Vi har kontaktats av många olika spelare som eventuellt kommer till laget. Som med alla ägare vill du verkligen ha de bästa spelarna och om vi har möjlighet att få in spelare som Cristiano eller Leo har jag en sådan beundran för dem som idrottare, om vi kan ta in dessa spelare är det fantastiskt, säger han i Jimmy Fallons The Night Show och fortsätter:

– Men för tillfället har vi en bra trupp. Unga spelare, ett par erfarna spelare också, men många unga spelare som är redo att spela. En av de saker jag lärde mig från Alex Ferguson… han vände sig till mig och sa vem du än tar in, de måste passa in i klubben. Det handlar inte om det största namnet eller personligheten, det handlar om vem som passar in bäst med spelarna. Det är vad vi kommer att göra. Men som sagt, om du som ägare vill ta in dessa spelare har vi en fantastisk möjlighet.

Inter Miami inleder MLS-säsongen på söndag då man ställs mot Los Angeles FC på bortaplan.

SE ÄVEN: Uppgifter: Inter Miami vill värva Antoine Griezmann

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply