Coutinho lämnar dörren öppen för flytt i sommar

Coutinho lämnar dörren öppen för flytt i sommar

Coutinho kan lämna Barca i sommar

Brassen som stod för ett mål när Barcelona gick vidare till kvartsfinal i Champions League säger efter matchen att han inte stänger dörren för en flytt.

Philippe Coutinho kom för drygt ett år sedan till FC Barcelona från Liverpool. Spanjorerna betalade då en hög summa för att köpa loss spelaren men det har inte gått precis som man hoppats på på Camp Nou. Under onsdagskvällen spelade Barcelona mot Lyon och vann enkelt med 5-1. Efter matchen uttalade sig spelaren om situationen och säger att han inte vet var han kommer att spela i framtiden.

– De senaste veckorna, till och med månaderna, har jag inte spelat bra men jag vill fortfarande bli bättre. Jag kom till Barcelona för att ge mitt bästa. Jag lever för det just nu. Man vet aldrig hur framtiden ser ut. Jag är nöjd med min insats, säger han enligt Goal.

Intresse från Premier League

Det finns flera klubbar som vill köpa loss Philippe Coutinho. under de senaste veckorna har det framför allt pratats om att Manchester United har blickarna riktade på den före detta Liverpool-stjärnan och att man kommer att presentera ett bud under sommarens transferfönster. Tidigare har även bland annat Paris Saint-Germain visat intresse för att köpa loss brassen.

Coutinho har kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2023.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply