bet365

Chelsea vill lägga bud på Leo Messi

LISTA tio fakta du inte visste om Leo Messi

Chelsea vill utnyttja Lionel Messis skattedom

Lionel Messi lämnar FC Barcelona för Chelsea är troligtvis sommarens galnaste rykte. Engelsk media rapporterar under torsdagen att Chelsea vill locka över superstjärnan med en utomjordisk lön efter argentinarens senaste trubbel.

Som fotbollsspelare har Lionel Messi precis meddelat att han slutar i det argentinska landslaget efter deras uttåg ur Copa America. Han må vara världens kanske främste fotbollsspelare, men den senaste tidens problem har säkerligen skakat om honom rejält. Så sent som den 6:e juni dömdes han för tre olika skattebrott, men slapp undan med 21 månader villkorlig dom.

Det är svårt att säga hur Messi kommer reagera på domen och om hans liv kommer fortsätta som vanligt, eller om allt kommer förändras. Tidigare i vintras uppgavs Sergio Agüero försöka locka över Messi till Manchester City. Nu kommer ett nytt helt galet rykte – Chelsea sägs vilja köpa Messi och ge honom en helt sjuk lön.

Nästan 10 miljoner i veckan

Detta rykte må komma från en av de mest avskydda tidningarna i England, men det är ändå flera andra medier som har snappat upp ryktet. Det är The Sun som menar att Chelsea vill köpa Messi för 1,3 miljarder kronor i sommar och ge honom en lön på nästan 10 miljoner kronor i veckan. Ett helt galet rykte – ja – och Messi kanske vill ha en sista utmaning innan han blir för gammal.

Missa inte:

Tio saker du inte visste om Leo Messi.

Messis lön och förmögenhet 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply