Cesc Fábregas kan lämna Chelsea – för Liverpool

Cesc Fábregas kan lämna Chelsea - för Liverpool

Liverpool intresserade av Cesc Fabregas

Enligt uppgifter ska Jürgen Klopp vilja värva spanjoren som fått sparsamt med speltid under Antonio Conte denna säsong. 

Planerna inför sommarens transferfönster är i full gång och på förhand ser det ut att bli ett väldigt intressant övergångsperiod. Många rykten har fått oss att lyfta på ögonbrynen men det senaste tar det hela ett steg längre. Enligt italiensk media sägs nämligen Liverpool vilja värva Cesc Fábregas från Chelsea under sommarens transferfönster för att förstärka truppen. Enligt Calciomercato ska Jürgen Klopp gärna se spanjoren på Anfield nästa säsong och nu är det upp till Liverpools klubbledning om man väljer att försöka värva mittfältaren eller om man kommer rikta blickarna på annat håll.

Missa inte: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor 2017!

Det går inte att sticka under stol med att Liverpool hade mått bra av förstärkningar på flertalet positioner under sommaren men det kommer inte bli någon lätt uppgift att övertala Chelsea att sälja 30-åringen. Spelaren sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019 och Chelsea sägs inte gå med på att sälja Fabregas för under de 33 miljoner euro som man betalade när man värvade spelaren från FC Barcelona i juli 2014.

Utmanas av Manchester United

Intresset för Cesc Fábregas finns dock inte endast hos Liverpool. Ligakonkurrenten Manchester United med Jose Mourinho i spetsen ska även vara på jakt efter den spanska landslagsspelaren. Uniteds portugisiska tränare känner Fábregas väl efter tiden tillsammans i Chelsea och nu kan de båda alltså återförenas.

Frågan är om Fabregas gör ännu en kontroversiell flytt, detta efter att tidigare ha spelat i Arsenal och skrivit på för Chelsea.

Cesc Fábregas kan lämna Chelsea - för Liverpool

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply