bet365
bet365

César Azpilicueta återvänder till La Liga?

bet365
César Azpilicueta återvänder till La Liga?

Athletic Club vill värva César Azpilicueta

Enligt flera medier i både Spanien och England ska César Azpilicueta vara på radarn för flera lag, bland annat spanska Athletic Club.

César Azpilicueta kan komma att lämna Chelsea redan i sommar, detta enligt The Sun. Enligt tidningen står flera klubbar beredda att köpa loss spanjoren, anledningen är försvararens låga utköpsklausul som ligger på endast 11,8 miljoner euro.

Det lag som det pratats mest om är Athletic Club som vill förstärka försvarslinjen till nästa säsong och ser 26-åringen som ett bra nyförvärv i sommar. Förutom den baskiska storklubben ska även FC Barcelona och Manchester United med Jose Mourinho i förarsätet vara väldigt intresserade av att värva spelaren som kom till Chelsea i slutet av augusti 2012.

Antonio Conte upprörd över utköpsklausulen

Skulle spelaren vilja lämna den engelska huvudstadsklubben är det inte mycket som kan stoppa spelaren från att lämna. Spelarens utköpskalusul ligger nämligen endast på 11,8 miljoner euro, en siffra som Antonio Conte inte ska vara speciellt glad över och italienaren sägs vilja förlänga Azpilicuetas kontrakt och höja utköpsklausulen.

Läs mer om Chelsea på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365