CADENA SER: Lionel Messi vill lämna Barcelona efter kontraktet

CADENA SER: Lionel Messi vill lämna Barcelona efter kontraktet

Lionel Messi och FC Barcelona har tidigare sagts ligga i förhandlingar om att förlänga spelarens kontrakt. Nu ska superstjärnan dock ha ändrat sig.

Det har tidigare pratats om att Lionel Messi och FC Barcelona ligger i förhandlingar om att förlänga spelarens kontrakt. Den nuvarande överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2021. Ett nytt skulle innebära att Messi stannar på Camp Nou till och med sommaren 2024.

Nu kommer dock uppgifter om att Lionel Messi gjort en u-sväng och vill lämna den spanska storklubben när hans nuvarande kontrakt går ut. Det är radiostationen Cadena SER som berättar om Messis planer för en flytt. Dåliga beslut från klubbledningen tillsammans med dåliga insatser från laget gör att Messi bestämt sig för att avsluta sin tid i Barcelona nästa sommar. Försäljningen av Arthur till Juventus tillsammans med en rad andra beslut ska ha gjort att argentinaren kan ha gjort sitt hos Los Culés om drygt ett år.

Denna säsong har det blivit 31 mål på 41 matcher för Lionel Messi. Barcelona ligger för närvarande på andra plats i La Liga. Detta fyra poäng bakom Real Madrid som leder tabellen på 74 poäng.

SE ÄVEN: Uppgifter: Leroy Sané överens med Bayern München

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply