BOMBEN: Coutinho överens med Barcelona

BOMBEN: Coutinho överens med Barcelona

BOMBEN: Coutinho överens med Barcelona

Coutinho all närmre Barcelona

Enligt den Barcelonabaserade tidningen Diario SPORT har Philippe Coutinho tackat ja till en flytt till Barcelona i sommar. Nu väntas det bara att man kommer överens med Liverpool om en transfersumma, något som inte kommer bli lätt.

Att Phillippe Coutinho skulle vara på väg till FC Barcelona har det pratats om under en längre tid. Spelaren har vid flera tillfällen sagts vilja lämna Liverpool och Anfield för spel på den Iberiska halvön och nu ska han enligt spanska Diario SPORT tackat ja till ett erbjudande från Barcelona och för en flytt i sommar. Att spelaren vill lämna Premier League är inte ha någon hemlig, problemet för Barcas del har istället varit att Merseyside-klubben inte viljat sälja 24-åringen, fram tills nu.

SE ÄVEN: Liverpools lönelista 2017 & Så mycket tjänar stjärnorna i FC Barcelona

På tisdagen kommer nämligen rapporter om att Liverpool kan komma att tänka sig sälja Coutinho under sommarens transferfönster, men det kommer inte bli någon billig affär för FC Barcelona. Enligt tidningen kommer Liverpool kräva en summa på över 90 miljoner euro för att släppa spelaren, något som gjort att den spanska storklubben får tänka både en och två gånger innan man lägger ett bud.

Barcelona ska inte ha kontaktat Liverpool än om en affär men säga komma att göra det i slutet av maj månad och då återstår det att se var spelaren hamnar nästa säsong. Skulle en flytt inte bli av är det stor sannolikhet att brassen istället förlänger sitt kontrakt med sin nuvarande klubb samtidigt som han får en bättre lön.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply