bet365

Benedikt Höwedes på väg till Juventus

bet365

Benedikt Höwedes på väg till Juventus

Juventus kan förstärka med Höwedes

Schalke 04s sportchef Christian Heidel bekräftar att det spelaren ska vara överens med Juventus samtidigt som de båda klubbarna förhandlar om en övergång.

Juventus har tidigare släppt både Dani Alves och Leonardo Bonucci till Paris Sant-Germain respektive AC Milan. Nu ska man dock vara på väg att värva och Juventus är endast detaljer ifrån att att knyta till sig ett nyförvärv innan transferfönstret stänger. Under en längre tid har det pratats om att Benedikt Höwedes ska vara på väg att ansluta till den svartvita klubben och nu ser det ut att bli klart inom kort.

Den 29-årige försvararen ska nämligen ha kommit överens med den gamla damen om ett kontrakt och nu bekräftar Schalke 04s sportchef Christian Heidel att klubbarna ligger i förhandlingar.

– Det har kommit in ett bud från Juventus men jag kommer inte gå in på några detaljer, säger Heidel som med största sannolikhet tvingas sälja den tyske landslagsmannen.

Höwedes sitter på ett kontrakt med Bundesliga-klubben till och med sommaren 2020 och kan spela både som mittback samt högerback.

Benedikt Höwedes på väg till Juventus

SE ÄVEN: Juventus löner 2017

André Gomes ryktas vara på väg till Juventus

Barcelona och Juventus ligger i förhandlingar om en transfer för mittfältaren André Gomes. Det är den spanska radiokanalen Onda Cero som rapporterar att spelaren är på väg att lämna Camp Nou efter endast en säsong i klubben och det är Juventus som ska vara destinationen. Spelaren ingår inte i Ernesto Valverdes trupp som under lördagskvällen ställs mot Deportivo Alavés och en flytt kommer allt närmre för 24-åringen som anslöt till den katalanska klubben förra sommaren.

Barcelona sägs kräva runt 45 miljoner euro för att släppa portugisen då man vill investera pengarna vid en försäljning på nya spelarköp. I detta nu sägs Juventus dock vara mest intresserade av en inlåning av Gomes som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021.

Värvningen av Ousmane Dembélé samt viljan att hämta in Ángel Di María och Philippe Coutinho har gjort att Gomes inte har någon plats i FC Barcelona denna säsong.

Info: Allt om Sverige Bulgarien på tv och vilken tid börjar Sverige Bulgarien samt Sverige Bulgarien live stream gratis

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply