Bekräftar: Barcelona vill dumpa Pjanic och Umtiti

Uppgifter: Barcelona vill dumpa Pjanic och Umtiti

FC Barcelona behöver göra sig av med flera spelare för att kunna registrera Leo Messi hos La Liga. Nu bekräftar presidenten Joan Laporta att två spelare är på väg bort.

FC Barcelona slutade på tredje plats i La Liga den gångna säsongen. De stora problemen var dock utanför planen då problemen avlöste varandra. Efter ett presidentbyte har klubbledningen börjat jobba för att få rätt på ekonomin, något som inte kommer bli lätt.

Flera spelare sägs vara på väg bort, bland annat har både Miralem Pjanic och Samuel Umtiti ryktats vara på väg bort. Nu bekräftar presidenten Joan Laporta att spelarna kan lämna.

– Alla Barcelona-spelare vet om sin egen situation. Det är prestigefulla spelare som vet tränarens inställning och vilka möjligheter de har nästa säsong, säger Laporta på en presskonferens:

– Med respekt för dem så tittar vi på sätt att låta dem gå med hjälp av deras agenter. De (Pjanic och Umtiti) är de första som är intresserade av att lämna då de vill vara på en plats där de kan garanteras speltid.

Även Antoine Griezmann sägs vara på väg bort och en återkomst till Atlético Madrid ska vara det som ligger närmast för fransmannen.

SE ÄVEN: Uppgifter: Eden Hazard erbjuden till PL-giganten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply