Barcelona vill värva Nilsson Lindelöf – I möte med Benfica

Barcelona vill värva Nilsson Lindelöf - I möte med Benfica

Nilsson Lindelöf på Barcelonas radar

Enligt spansk press ska Barcelona haft möte med Benficas president angående en potentiell värvning av Victor Nilsson Lindelöf.

Victor Nilsson Lindelöf är ett hett namn på transfermarknaden. Under det senaste året ha det pratats om en flytt för Benficas svenske försvarare till Premier League och Manchester United, men då affären inte blivit av har flera klubbar börjat höra sig för angående spelarens tjänster. Förutom United har det pratats om bland annat AC Milan, Inter, Juventus och Chelsea men nu sägs ett annat lag ligga närmst att värva svensken, nämligen FC Barcelona.

I måndags befann sig nämligen Benficas president Luís Filipe Ferreira Vieira i Spanien och hade möte med Barcelonas sportchef Robert Fernández. De båda ska ha pratat om övergången men ingen av de ska ha velat bekräfta vilka spelare det handlar om.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Victor Nilsson Lindelöf i Benfica

En av spelarna man ska ha pratat om är Nelson Semedo men det är inte bara han som ska finnas på intresselistan. Nilsson Lindelöf ska även vara ett hett namn på den spanska storklubbens agenda och nu ska man vara intresserade av att värva svensken under sommarens transferfönster.

Det kommer dock inte bli lätt för den spanska ligatvåan att köpa loss VNL. Den svenske försvararen sitter nämligen på ett kontrakt som sträcker sig till och me sommaren 2021 samtidigt som flera klubbar från Premier League står i kö för 22-åringen som anslöt till Benficas ungdomsakademi från Västerås.

Svensken ses som ersättare till fransmannen Jérémy Mathieu som med all säkerhet kommer lämna Camp Nou när övergångsfönstret öppnar och det återstår att se var VNL spelar efter sommaren.

SE ÄVEN: LISTA: Fem anledningar till att Manchester United borde värva VNL

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply