Barcelona vill värva Dimitri Payet

Barcelona vill värva Dimitri Payet

Dimitri Payet på Barcelonas radar

På fredagseftermiddagen kommer engelsk media med uppgifter om att Barcelona ska vara intresserade av att värva West Hams Dimitri Payet.

Dimitri Payet har denna säsong överraskat många tillsammans med sitt West Ham United. Laget ligger på en sjätteplats i Premier League när fem omgångar återstår att spela och Payet är en av huvudanledningarna till lagets framgång. Totalt har det blivit nio mål och åtta assist av fransmannen som gjort att flera storklubbar runt om i Europa vänt blickarna mot London för att följa spelaren närmare.

En av de klubbar som sägs vara intresserade av att värva Payet ska vara FC Barcelona, det bekräftar flera medier, bland annat Barcelonabaserade Mundo Deportivo och Diario SPORT. Det kommer dock inte att bli en lätt affär att köpa loss fransmannen som fyllde 29 tidigare i år. Skulle Camp Nou-klubben lägga ett bud för att köpa loss spelaren sägs man behöva erbjuda minst 60 miljoner euro för Payet. En flytt skulle även betyda att fransmannen kommer behöva konkurrera med spelare som Arda TuranNeymar och Messi om en startplats.

Dimitri Payet förlängde i februari månad

28-åringen har denna säsong gjort sex mål och sex assist denna säsong och har imponerat så pass mycket att man valt att förlänga spelarens kontrakt över de kommande fem åren.

– För mig är det ett stort steg att de visar att de tror på mig, speciellt klubbens ordförande David Sullivan och tränaren, säger spelaren som bär tröjnummer 27.

– Jag vill tacka dem för och är stolt och glad över att förlänga mitt äventur med West Ham. Jag har sagt det ett antal gånger, allting är väldigt bra i klubben och det känns bra. Alla har gjort vad det kan för att jag ska må bra här och jag vill hjälpa klubben att växa, som jag sa innan visar det nya kontraktet att de tror på mig vilket ger mig mer motivation att klara klubbens mål, säger ha

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply