Barcelona siktar in sig på Christian Eriksen

Barcelona siktar in sig på Christian Eriksen

Christian Eriksen på Barcelonas önskelista

Dansken ska vara prio nummer ett för spanjorerna om man inte lyckats köpa loss Antoine Griezmann.

Transfercirkusen kring Antoine Griezmann fortsätter. Fransmannen ska till en början ha en överenskommelse om en flytt till FC Barcelona men i samband med den sista ligamatchen för säsongen mot Eibar ska ’Grizi’ ha meddelat att han vill stanna på Estadio Metropolitano. Under de 30 minuter som anfallsstjärnan spelade blev han dock utbuad av en del av publiken. Det hela ska ha gjort att fransmannen tvekar på framtiden och kommer att lämna ett beslut under sommaren.

I väntan på ett beslut från Griezmann försäkrar sig FC Barcelona sig om att man har en ’plan B’ om det inte skulle bli någon flytt för Griezmann. Då sägs Barcelona istället rikta blickarna mot Premier League och försöka knyta till sig Christian Eriksen som varit på tapeten under en längre tid.

Enligt den Barcelonabaserade tidningen Diario Sport ska dansken vara favoriten hos klubbledningen. 26-åringen har en överenskommelse med Spurs som sträcker sig till och med sommaren 2020. Det är oklart om spelaren själv ska vara intresserad av en flytt till Camp Nou den kommande säsongen. Detta då det går allt bättre för Spurs både i Premier League och i Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365