Barcelona siktar in sig på att värva Saúl

Barcelona siktar in sig på att värva Saúl

Saúl till FC Barcelona?

Mittfältaren som är en viktig spelare i Diego Pablo Simeones lagbygge jagas av FC Barcelona. Nu vill man betala över 100 miljoner euro för spelarens tjänster.

FC Barcelona rustar inför framtiden. I januari månad gick man ut med att man värvat Frenkie De Jong till den kommande säsongen och även Ajax-kollegan Matthijs De Ligt sägs vara på väg att flytta till Camp Nou. Dessa två namn är dock inte de enda som de regerande La Liga-mästarna har värvat eller vill värva. Nu kommer nämligen Madridbaserad press med uppgifter om att Barcelona vill köpa Saúl Ñíguez till sommaren.

Barcelona ska vara beredda att betala 110 miljoner euro för spelarens tjänster men det kommer inte bli någon lätt uppgift att knyta till sig Elche-sonen. Spelaren har kontrakt med Atlético till och med sommaren 2026 samtidigt som utköpsklausulen ligger på 150 miljoner euro.

Värvningen av Saúl skulle i så fall göra att Ivan Rakitic med största sannolikhet kommer att lämna klubben efter säsongen. Inter är ute efter kroatens underskrift enligt Gazzeta dello Sport och nu är Barca ute efter en ersättare till Rakitic.

Även Chelsea ska vara intresserade av Saúl. Den engelska huvudstadsklubben kan dock inte göra några affärer förrän sommaren 2020 efter att ha bestraffats med transferförbud.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365