”Barcelona redo att köpa Martial”

"Barcelona redo att köpa Martial"

Manchester United-anfallaren på väg till Barcelona?

Bara för att transferfönstret är stängt betyder det inte att rykten dör ut. Nej, snarare tvärtom. För enligt engelsk media ska nu FC Barcelona gör anbud på ett lite oväntat namn. Nämligen Manchester Uniteds anfallare Anthony Martial.

Det är den engelska sportsajten Sky Sports som kommer med uppgifterna om att Manchester Uniteds tidigare supertalang, Anthony Martial, ska vara på väg till Barcelona. När Coutinho inte gick till klubben samtidigt som nyförvärvet Dembele har skadat sig, behöver nu den katalanska storklubben förstärkning.

Det här kan då komma från ett ganska så oväntat håll. Att man väljer att försöka värva från en storklubb är inget konstigt. Men däremot så är det ju namnet som gör folk lite förvånade.

Kan lämna redan i januari

Med Dembele borta i minst ett halvår till kommer La Liga-giganten att behöva förstärka på anfallssidan. Det här gör man då genom att försöka ta in Manchester United-anfallaren Martial.

Enligt engelska Sky Sports så är det Barcelona som sitter och väntar på att få värva fransmannen. Det är också något som kan ske redan till januarifönstret nu i vinter. För då Martial inte har någon startplats i Premier Leagues mesta mästare så kan det bli aktuellt med en flytt. Och då ska Barca, enligt engelsk media, stå redo med ett bud.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply