Barcelona-presidenten bekräftar: “Intresserade av De Ligt”

Barcelona-presidenten bekräftar: "Intresserade av De Ligt"

De Ligt närmar sig Barcelona?

Spanjorernas president Josep Maria Bartomeu bekräftar i spansk radio att Matthijs de Ligt är ett namn som man vill värva till sommaren.

Ajax duo med Frenkie De Jong och Matthijs de Ligt har funnits på önskelistan hos de flesta storklubbarna i Europa. Den förstnämnda har redan skrivit på ett kontrakt med FC Barcelona som betalar 75 miljoner euro för spelaren i sommar. När det kommer till de Ligt återstår det fortfarande att se var försvararen hamnar, mycket tyder dock på att även han flyttar till Barcelona.

Nu bekräftar Barcas president Josep Maria Bartomeu i en intervju med spansk radio att man är intresserade och kommer försöka värva holländaren i sommar. Enligt presidenten pratade man med spealren under onsdagen.

– Jag pratade med honom igår och gratulerade honom för vinsten mot Real Madrid, säger Bartomeu i en intervju med Cadena SER.

I sin torsdagsupplaga skriver Diario AS att även Atlético Madrid ska vara intresserade av att köpa De Ligt. Detta för att ersätta Diego Godín som ser ut att lämna i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply