Barcelona planerar fyra köp i sommar

Flera stora namn kan hamna i Barcelona i sommar

Luis Henrique tycker att han har en alldeles för tunn trupp på flera ställen och i sommar vill han förstärka den. Det ska plockas in en anfallare, en mittfältare, en ytterback och en mittback om tränaren får som han vill.

FC Barcelona har kanske världens bästa lag och det bevisar man match efter match. Deras superlag har gjort att man leder La Liga, är storfavoriter att vinna Copa del Rey och att man stormar fram i Champions League utan någon antydan till att stanna. Men laget ska bli ännu bättre.

Luis Henrique har identifierat fyra positioner som han vill förstärka i sommar. Han vill ha en anfallare som kan vara backup till supertrion Messi, Suarez och Neymar, en innermittfältare ska in som rotationsspelare, en ytterbacksreserv ska in och en ordinarie mittback vill han också ha.

Kan handla för nämre 1 miljard

Enligt Marca har Barcelona sett ut Villarreals Denis Suarez som deras köp till mittfältet. Man har nämligen en tillbakaköpsklausul på Suarez för runt 30 miljoner kronor, en klausul Villarreal gick med på när Suarez köptes från Barca i somras.

Anfallaren som man jagar är allt jämnt Nolito. Just nu anses han vara lite för dyr, men man hoppas kunna trycka ned priset en del när sommaren nalkas.

Det finns några mittbackar man har ögonen på. På önskelistan finns Marquinhos, Aymeric Laporte, Jose Gimenez och John Stones. Man ska vara beredda att betala närmre 500 miljoner kronor för en ny mittback.

Enligt Marca har man ännu inte sett ut någon ny ytterback, men det ska handla om en ny vänsterbacksreserv då Adriano är på väg bort från klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply