bet365

Barcelona på väg att öka stjärnans lön

Barcelona på väg att öka stjärnans lön

Barca nära nytt kontrakt med Busquets

En av FC Barcelonas klart viktigaste spelaren, mittfältsgeneralen Sergio Busquets, är på väg att förlänga sitt kontrakt med klubben, uppger spanska El Mundo.

Att mittfältaren Sergio Busquets blivit en av Barcas kanske viktigaste spelare, tillsammans med inte minst Leo Messi, är inget konstigt. Han har länge varit en jätte på mittfältet, men fick en viktigare uppgift efter att Xavi lämnat.

När nu även Andres Iniesta lämnat den katalanska storklubben så har Busquets roll i laget blivit om ännu mer viktigt. Något som han kan bli belönad med, genom ett nytt kontrakt inom en snar framtid.

Vill ha högre lön

MER SPORT: US Open tennis prispengar

Trots att lönen i Barcelona inte är något som en bör skämmas över så är det i alla fall klart att stjärnan vill ha mer betalt. Enligt Marca så ska Iniestas flytt vara något som kan göra att det finns rum för att höja lönen för Busquets.

Dock så kan Atletico Madrids Antonie Griezmann värvas in, och då är det möjligt att det istället blir tvärtom, alltså mindre pengar. Något som bör oroa Barca då Pep och Manchester City uppges vara intresserade av att värva Sergio Busquets om möjligheten finns. Ett nytt kontrakt skulle även höja 30-åringens utköpsklausul på från två miljarder till fem miljarder kronor. Exakt vad lönen skulle öka till kommer dock inte fram.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply