Barcelona ger inte upp – jagar Marco Verratti

Barcelona ger inte upp - jagar Marco Verratti

Barca med nytt bud på Verratti

Den spanska storklubben tar det hela ett steg längre och enligt italiensk media erbjuder man både en spelare samt 65 miljoner euro för Marco Verratti.

FC Barcelona ger inte upp i jakten på Marco Verratti. Man har tidigare försökt med bud på drygt 75 miljoner euro men då PSG varken vill eller behöver sälja sin italienska storstjärna kommer det inte bli någon lätt uppgift för spanjorerna att värva mittfältaren.

Tidigare har Paris Saint-Germain gjort klart att spelaren inte kommer lämna Parc des Princes samtidigt som även Verratti själv ska ha sagt att han är lycklig i den franska huvudstadsklubben, något som dock ryktas vara felaktigt. Verratti spelade för ett par dagar sen in en video där han bekräftade att han var lycklig i sin nuvarande klubb men enligt rykten ska stjärnan ha tvingats till det av PSG:s president Nasser Al Khelaifi.

SE ÄVEN: Barcelona lönelista 2017

Barcelona har bekräftat att fransmännen inte tänker förhandla om Verratti men enligt nya uppgifter har man inte gett upp i jakten på spelarens signatur. Det är italienska Calciomercato som kommer med uppgifter om att Barcelona ska ha presenterat ett bud på 65 miljoner euro samt mittfältaren Ivan Rakitic för att försöka få till en affär. En övergång där man inkluderar kroaten ska vara värd drygt 100 miljoner euro, en summa som PSG sägs kunna släppa spelaren för.

Marco Verratti befinner sig för närvarande i Miami tillsammans med PSG där man är på försäsongsturné.

Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply