Barcelona fortsätter att jaga PSGs Marco Verratti

BARCELONA JAGAR MARCO VERRATTI PÅ NYTT

Marco Verratti kan lämna Frankrike för Spanien. Barcelona vill värva mittfältaren, uppger Transfermarketweb.

I somras värvade Paris Saint-Germain Neymar från Barcelona. Under år 2018 kan Marco Verratti flytta i motsatt riktning. Barcelona jagar den italienska mittfältaren, enligt Transfermarketweb.

Den spanska klubben vill förstärka sitt mittfält. Där ser klubbledningen Verratti som ett perfekt alternativ. Under nästa sommar kommer Barcelona att göra allt för att locka till sig 24-åringen.

KONTRAKT TILL 2021

Det är dock tveksamt om PSG vill sälja Verratti. Italienaren har ett kontrakt med klubben som gäller till och med juni 2021. Därför har den franska klubben inte bråttom med att släppa iväg spelaren.

Detta har dock inte stoppat andra klubbar från att jaga mittfältaren. Förutom Barcelona så ryktas det även om att Manchester United och Chelsea vill locka till sig spelaren.

SEDAN 2012

Verratti har representerat PSG sedan sommaren 2012. Då lämnade han Pescara för att flytta till den franska huvudstaden. Efter över fem år i klubben kan stjärnan vara på väg att flytta vidare.

JAGAR FLERA

Verratti är inte den enda spelaren som Barcelona vill värva. Under de senaste dagarna har det cirkulerat flera värvningsrykten omkring klubben. Tidigare under den här veckan skrev vi på Silly Season Sverige om att spanjorerna riktar blickarna mot Julian Weigl, bland annat.

Samtidigt verkar det som att en anfallare kan vara på väg att lämna Camp NouSouthamptonjagar Paco Alcácer.

FLER HETA TRANSFERRYKTEN

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply