bet365

Barcas generaldirektör: ”Lionel Messi kan spräcka Barcelonas budget”

bet365

Kan tvingas släppa Messi

Lionel Messi har tillhört FC Barcelona sedan i början av 2000-talet. Nu står dock Barcelona inför det tuffa valet att låta Messi lämna klubben, eller sälja ett stort antal nyckelspelare till sommaren.

Att Lionel Messi varit en av de bästa fotbollsspelarna i över ett decennium är ingen hemlighet. Den lille argentinaren har haft en ständig kamp emot den portugisiske superstjärnan Cristiano Ronaldo om vem som är bäst i världen, en fråga som är omöjlig att besvara även om Ronaldo vann Fifas pris för bäste spelare 2016.

El Clásico brukar ofta, de senaste åren, ses som en kamp mellan de två superstjärnorna men faktum är att snart kan den eran vara över. Förutom det fakutm att Ronaldo ryktas bort från Real Madrid kan nu det osannolika hända – att Messi lämnar Barcelona.

”Kommer spräcka budgeten”

Det är enligt många osannolikt, men Barcelonas generaldirekt påstår i en oväntad intervju att Neymar och Luis Suárez höga löner kan göra att Barca tappar sin superstjärna.

Barcelona har 18 månader på sig att lösa det här, det kan de klara. Men faktum är att Suárez och Neymars löner kan göra det svårt. För nu kan inte Barcelona erbjuda Messi, en högre lön, troligtvis, säger generaldirektören Oscar Grau.

– Men det ska Barcelona klara. Sålänge man håller sig kalla och använder sunt förnuft kommer det att lösa sig alldeles utmärkt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply