Arsenal och PSG drömmer om Andres Iniesta

Arsenal och PSG drömmer om Andres Iniesta
bet365

Iniesta jagas av Arsenal och PSG

Mittfältaren som under de senaste dagarna sags vara klar för en flytt till den kinesiska ligan finns på intresselistan hos både Arsenal och PSG.

Efter att ha spelat hela sin professionella karriär som fotbollsspelare i FC Barcelona tyder allt på att Andres Iniesta lämnar klubben i sommar. Det är fortfarande inte klart om vilken som blir stjärnans nästa destination men enligt uppgifter ska en flytt till Kina och Tianjin Quanjian vara nära. En affär har dock inte blivit officiell och nu sägs flertalet europeiska klubbar vara ute efter spelarens tjänster.

Tidigare har Iniesta kopplats ihop med en flytt till Manchester City för att spela under Pep Guardiola men nu har två nya klubbar dykt upp i jakten på Iniesta. Det är brittiska TMW som kommer med uppgifter om att Paris Saint-Germain och Arsenal ska vara intresserade av att knyta till sig Iniesta under sommarens fönster.

Iniesta fyller 34 år om drygt två veckor och har ett livslångt kontrakt med FC Barcelona. Ett kontrakt som innebär att han kan spela i klubben hur länge han vill.

Oklart vem som ersätter

Det är högst oklart vilken spelare det blir som ersätter Andres Iniesta. Oavsett vem det blir kommer det inte bli någon lätt uppgift att ersätta legendaren som sköt Spanien till VM-guld sommaren 2010.

SE ÄVEN: Uppgifter: FC Barcelona ger inte upp om Eriksen

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365