Arsenal och Inter gör upp om Yaya Touré

Arsenal och Inter gör upp om Yaya Touré

Arsenal – det bästa alternativet för Yaya Touré?

Enligt brittisk media ska Arsenal ha lagt sig in i jakten på att kontratera Yaya Touré som hamnat i frysboxen efter Pep Guardiolas ankomst.

Yaya Tourés framtid inom fotbollen ser ut att ligga allt längre från Manchester City för varje vecka som går. Den före detta FC Barcelona-spelaren har under sin tid på Etihad Stadium varit en av lagets viktigaste spelare men efter ankomsten av Pep Guardiola har det hela vänt för spelaren från Elfenbenskusten.

Redan i Barcelona hade Touré en dålig relation men den spanske tränaren och nu ser det hela ut att ha blossat upp igen vilket gör att mittfältaren kan komma att lämna klubben i vinter. Överst på listan har tidigare bland annat Inter funnits men nu har en ny klubb tagit täten i jakten på 33-åringen.

Enligt The Mirror ska Arsenal ha lagt sig in i jakten för att värva toppkonkurrentens mittfältsdirigent och med endast ett år kvar på kontraktet samtidigt som Touré inte sägs finnas med i Guardiolas framtidsplaner. Tidigare har mittfältarens bror, Kolo Touré spelat i Gunners, detta under sju säsonger innan han lämnade för spel i Manchester City sommaren 2009.

Ett tag pratades det om att Yaya Touré skulle köpa ut sig från Manchester City.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply