Arda Turan på väg till Borussia Dortmund?

Arda Turan på väg till Borussia Dortmund?

Dortmund köper Arda Turan?

Efter en misslyckad säsong i FC Barcelona kan Arda Turan nu vara på väg att lämna Spanien för spel i Bundesliga och Borussia Dortmund.

Arda Turan kan vara på väg att lämna La Liga och istället flytta norrut i Europa då Borussia Dortmund sägs vara intresserade av den turkiska landslagsspelaren. Det är brittiska Sky Sports som hänvisar till turkiska och tyska källor att mittfältaren kan komma att flytta till Westfalenstadion och ersätta Henrikh Mkhitaryan som förväntas bli klar för Manchester United inom kort.

Barcelona sägs öppna för en försäljning av Arda Turan som under den gångna säsongen inte alls har lyckats ta en startplats på Camp Nou efter att ha varit borta från spel i drygt sex månader. Därför ska han öppna för en flytt till Bundesliga där hans vän Nuri Sahin redan spelar i det gula laget.

Enligt spanska Sport kommer Sahin försöka övertala Turan att skriva på för Dortmund i sommar.

Arda Turan kom till FC Barcelona från Atlético Madrid sommaren 2015 efter att bland annat ha vunnit Spanska cupen och La Liga samtidigt som laget även tog sig till final i UEFA Champions League-final 2014.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply