Agenten: “Yaya Touré vill lämna Manchester City”

Agenten: "Yaya Touré lämnar Manchester City"

Yaya Touré lämnar City

Enligt Yaya Tourés agent Dimitri Seluk kommer hans klient att lämna klubben i sommar innan Pep Guardiola tar över tränarposten.

I måndags stod det klart att Pep Guardiola tar över Manchester City och för ett par dagar sen rapporterade vi på Silly Season Sverige att Pep Guardiola får drömlön i Manchester City. En som dock inte är speciellt positivt till tränarens ankomst är mittfältaren Yaya Toure.

Yaya Touré spelade i FC Barcelona under Pep Guardiolas ledning mellan 2008 och 2010 innan han lämnade för spel i Premier League och Manchester City. Den spanska stortränaren kommer att ansluta till Etihad Stadium-klubben men nu ser det ut som att ivorianen kommer lämna klubben till sommaren

– Jag vet att Yaya vill lämna klubben. Men innan det hoppas jag att han vinner alla troféer som går, säger spelarens agent Dimitri Seluk enligt The Sun.

På frågan om vad agenten tror att Pep Guardiola har för tankar om spelaren svarar han följande.

– Det är inte frågan om Pep gillar Yaya eller inte, fortsätter han.

Touré har gjort 251 framträdande och 70 mål under de fem och en halv säsonger som han varit i City. Han har även vunnit två Premier League-titlar samt en FA-cuptitel och en Ligacup-titel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply