Uppgifter: Mexikanske stjärnan lämnar La Liga

Héctor Moreno lämnar Espanyol

Efter att ha skrivit på för RCD Espanyol för fyra år sen kommer Héctor Moreno med största sannolikhet att lämna för spel i PSV Eindhoven.

Héctor Moreno har under en längre tid ryktats vara på väg till någon av Europas största klubbar. Mexikanaren som fått sitta mycket på bänken i Espanyol under den senaste tiden har dragits med skador vilket gjort att ingen klubb velat köpa loss honom, men nu ser det ut som att han har gjort sin sista match i Barcelona-laget, det rapporterar spanska Diario AS. Enligt tidningen ska försvararen inte ha funnits med på dagens träning för att åka till Eindhoven och skriva på ett kontrakt med Eredivisie-klubben.

Efter att Espanyols representanter förhandlat med flera klubbar men inte lyckats komma överens är det mer eller mindre bara en tidsfråga innan spelarens övergång blir officiell

Moreno har tidigare spelat i den holländska ligan då han tillbringade fyra säsonger i AZ Alkmaar. Han ska enligt tidningen ha föredrag att spela i en annan liga men tillslut blev det PSV där han kommer att spela tillsammans med sin landslagskamrat Andrés Guardado.

Femte spelaren som lämnar

Héctor Moreno blir den femte spelaren att lämna klubben. Tidigare har Sergio González, Sergio García, Kiko Casilla, Lucas Vázquez och Stuani lämnat klubben för spel på annat håll. Man ser dock inte Morenos flytt som något negativt då hans kontrakt går ut efter säsongen och spelaren ska inte ha varit intresserad av att förlänga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply