Quique Sanchez Flores ny tränare i Espanyol

Quique Sanchez Flores ny tränare i Espanyol
bet365

Fick sparken från Watford i våras

Quique Sanchez Flores hjälpte Watford att stanna kvar i Premier League men fick ändå sparken av klubben, så nu tar spanjoren över mittenplacerade Espanyol istället.

Det svänger fort i Premier League ibland och man vet inte alltid riktigt vart man har någonting. Quique Sanchez Flores tog för två år sedan över ett Watford som hade kommit tvåa i Championship och kvalificerat sig för Premier League. Målet som spanjoren blev tilldelad var att hålla laget kvar i den engelska högstadivisonen. Laget gjorde en jättefin höstsäsong och var till och med uppe och utmanade lite lätt mot Europaplatserna. Men efter en vårsäsong som lämnade mycket att önska blev det tillslut enbart en 13:onde plats i ligan, som visserligen innebar att de var säkra från nedflyttning, men Flores fick ändå sparken.

Goal rapporterar nu att Flores har hittat en ny klubbdestination och det handlar om den katalanska klubben Espanyol som spelar i La Liga. Det rör sig om ett treårskontrakt tills slutet av 2018-19 och Flores kommer att bli presenterad för medierna på måndag. Han återvänder nu till Spanien efter tidigare sejourer i Getafe, Valencia och Atletico Madrid, med vilka han vann Europa League 2010.

– RCD Espanyol är stolta över att presentera en framgångsrik och välkänd tränare till a-laget i detta nya projekt, stod det i klubbens officiella uttalande angående Flores ankomst.

Espanyol hamnade även de på en 13:onde plats i ligan förra året men det var först på säsongens sista dag som det blev säkert att de var trygga. De gick skilda vägar med tränaren Constantin Galca förra månaden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply