Deportivo vill låna från Villarreal

Deportivo La Coruña låna Cani

Deportivo La Coruña ska enligt uppgifter vara intresserade av att låna mittfältsveteranen Cani från Villarreal i sommarens transferfönster.

Deportivo La Coruña klarade sig med nöd och näppe kvar i La Liga förra säsongen. Klubben slutade på 16:e plats i ligan, men samma poäng och sämre målskillnad än Eibar som slutade på den sista nedflyttningsplatsen, men inbördes möten gjorde att Deportivo slutade högre upp. Den spanska klubben vill såklart ha en bättre säsong i år och försöker därför värva för att förstärka truppen. Nu uppges klubben vara ute efter en 33-årig Villarreal-ikon, menar Football España.

Vill låna från konkurrenten

Cani har tillhört Villarreal sedan den första juli 2006 och har sedan dess hunnit spela över 200 matcher för klubben. Förra säsongen blev det inte alls mycket speltid och i januari lånades han ut till Atletico Madrid där det inte heller blev mycket speltid. Nu ska Deportivo vara intresserade av att låna den spanske mittfältaren, enligt Football España. Om han skulle gå dit är det förmodligen mer troligt med speltid där eftersom både Villarreal och Atletico är bättre än Deportivo.

Lönen kan bli ett problem

Dock är Deportivo La Coruña inte en klubb som har extremt mycket pengar vilket kan bli ett stort problem. Cani tjänar i nuläget en miljon euro per år och den spanska klubben kan inte matcha det. Dock kanske en överenskommelse kommer ske mellan klubbarna där de betalar häften av hans lön var. Det är det alternativ som är mest troligt kommer hända.

Deportivo ska dessutom leta spelare i Portugal. Enligt Football España ska den spanska klubben förhandla med Benfica angående mittbacken Sidnei. Dessutom förhandlar dem enligt uppgifter även med Benficas rivaler Sporting Lissabon angående en eventuell värvning av yttermittfältare Salomao.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply