Uppgifter: John Guidetti kan gå till Udinese

Uppgifter: John Guidetti kan gå till Udinese

Har redan två svenskar i truppen

John Guidettis speltid för Celta Vigo har gått lite upp och ner, och det faktum att han ännu inte lyckats nåla fast en plats i startelvan kan bidraga till att svensken flyttar i sommar, med italienska Udinese som uppges vara intresserade av anfallaren.

John Guidettis senaste säsong i Celta Vigo har varit sådär för den svenske anfallaren. Sedan han anlände till klubben 2015 på en fri transfer, har han gjort 85 matcher för Vigo med 21 mål som resultat. Under sin första säsong fick han en del speltid, men förra årets säsong var en berg och dalbana. Anfallaren var skadad många gånger under året, vilket ledde till att han fick spendera en hel del tid på bänken. Därtill verkar tränare Juan Carlos Unzué inte vara helt på det klara med om han vill använda Guidetti mer eller inte, vilket har resulterat i att anfallaren åkt som en jojo in och ut ur startelvan.

Rapporter menar nu på att Guidettis tålamod kan vara slut och att han kan komma att flytta i sommar. Enligt uppgifter från Sky Sports Italia Gianluca Di Marzio skall Serie A-klubben Udinese hålla ett nära öga på den svenske anfallaren. Udinese ser ut att förlora sin anfallsstjärna Duvan Zapata, som har blivit riktigt het på marknaden. Den italienska klubben sägs vara mest intresserade av att ersätta Zapata med Sassuolos Diego Falcinelli, men har även ett öga på Guidetti i sommar.

Udinese har redan två svenskar i truppen, i form av Melker Hallberg från Kalmar FF, för nuvarande tillbakalånad till klubben, och nyförvärvet Svante Ingelsson, även han från Kalmar FF.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply