Capello: ”Real Madrids problem är Cristiano Ronaldo”

Cristiano Ronaldos hälsa är Real Madrids problem enligt Fabio Capello

Real Madrid har haft en halvdan inledning av säsongen med en del tvivelaktiga segrar och senast poängtapp hemma mot Eibar. Fabio Capello menar att deras problem är Cristiano Ronaldo och hans nuvarande hälsa.

Cristiano Ronaldo är en av världens bästa spelare, det håller de flesta med om. Tillsammans med Lionel Messi dominerar han La Liga och är ett av världens största affischnamn. Han har också vunnit flera priser de senaste åren, men denna säsongen har varit hackig för Ronaldo på grund av en skada.

Även om en förlängning med Real Madrid är på gång så lider Ronaldo fortfarande av den skadan han ådrog sig i EM-finalen mot Frankrike i somras. Han missade säsongens första matcher, men har kommit tillbaka sedan dess. Formen har dock inte varit hundraprocentig och nu höjs frågetecken mot Ronaldos hälsa. Fabio Capello menar att Ronaldo till och med är Real Madrids största problem just nu.

”Real Madrids problem är Cristiano Ronaldo”

I en intervju med Onda Cero avslöjar demontränaren Fabio Capello om hur Ronaldo lider av sin skada och Real Madrids stress över hans rehabilitering.
– Problemet just nu för Real Madrid är Cristiano Ronaldo. Han mår inte bra rent fysiskt och han har inte hittar rätt balans med sitt skadade knä för han brukar aldrig misslyckas i matcher, sade Capello till Onda Cero enligt Marca.

Ronaldo har också haft ett privatjet som har kraschat den senaste tiden. Han har också uttalat sig syrligt gentemot Xavi.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply