Benzema går mot förlängning med Real Madrid

Odds AIK Sporting Braga - oddset matchen AIK Braga Europa League 2017!

Karim Benzema kommer stanna i Real Madrid oavsett värvningar

Det mesta i Real Madrid-lägret just nu handlar om man kommer värva Kylian Mbappé eller ej. Oavsett om den unge fransmannen kommer in så har Karim Benzema en framtid i klubben då han kommer erbjudas ett nytt kontrakt.

Real Madrid har haft en aktiv transfersommar hittills. Man har gjort sig av med Alvaro Morata, Danilo, Pepe, James Rodriguez, Fabio Coentrao och ett gäng ungdomar. Samtidigt har man värvat in Dani Ceballos och Theo Hernandez men även kallat hem en del lån som Jesus Vallejo, Borja Mayoral och Diego Llorente. Men det lär hända mer innan fönstret stänger.

Det mesta som det talas om är Kylian Mbappé. Kommer 18-åringen värvas eller inte och hur mycket är Real Madrid beredda att egentligen ge för supertalangen? Om Mbappé kommer in så kommer Karim Benzema bli kvar i klubben, det menar Marca då man menar att ett nytt kontrakt ska erbjudas.

Förlänger med två eller tre år

Benzemas kontrakt går ut om två år, alltså 2019, och Marca menar att Zinedine Zidane kommer erbjuda Benzema en förlängning på två eller tre år. 29-åringen kommer alltså inte dumpas om Mbappé värvas in.

Bland andra Milan har visat stort intresse för den tidigare kritiserade anfallaren.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply