West Ham vill köpa Higuain för 663 miljoner

Gonzalo Higuain kan lämna Napoli för outsidern West Ham

West Ham förstärker rejält inför säsongen 2016/2017 efter ett redan imponerande 2015/2016. Man har redan plockat in några spännande nyförvärv och nu förbereder man ett megabud på Gonzalo Higuain.

Så sent som tidigare idag avslöjade vi att Gonzalo Higuain är aktuell för en bytesaffär mot Olivier Giroud med Arsenal. Inga uppgifter har dock kommit fram huruvida Napoli är ställda till en eventuell bytesaffär, men Arsenal skulle säkerligen vara nöjda med en sådan.

Nu har en outsider kommit in i jakten på Gonzalo Higuian. Det är stenrika och hårdsatsande West Ham som italiensk media menar förbereder ett bud. Isåfall får Atlético Madrid, Arsenal och andra klubbar konkurrens om argentinaren som inte kommer förlänga sitt utgående kontrakt med Napoli.

Budar närmre 700 miljoner

Enligt Calciomercatoweb förbereder West Ham ett bud på närmre 700 miljoner kronor, närmre bestämt 663 miljoner kronor för Higuain. West Ham, som flyttar in på OS-arenan nu i sommar, vill utmana de riktiga giganterna i Premier League även nästkommande säsong.

Även Juventus sägs vilja köpa Higuain i sommar. Enligt Gazzetta dello Sport föredrar Higuain en flytt till Juventus som vill ersätta den försvunne Alvaro Morata.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365