Uppgifter: Tottenham kräver 40 miljoner euro vid övergång

Kan lämna för ligakunkurrenten

Enligt brittisk media ska Manchester United vara intresserade av att köpa loss Tottenhams målvakt Hugo Lloris för en hög summa.

Under en lång tid har både engelsk och spansk media rapporterat om att David De Gea kan komma att lämna Manchester United för spel i Real Madrid. Det är framför allt de spanska tidningarna som skriver om de då Iker Casillas inte alls varit lika bra som tidigare säsonger. Real Madrid-ikonen ser ut att lämna efter säsongen då han under en längre blivit utbuad av hemmafansen på Santiago Bernabéu och det hela sägs ha påverkat legendaren väldigt mycket. Som Casillas ersättare vill man ha in David De Gea som under de två senaste säsongerna växt ut till en viktig figur i van Gaals lagbygge. Spanjoren värderas kosta omkring 40 miljoner euro vilket är en summa den spanska huvudstadsklubben inte ska ha några problem med att betala och brittisk media skriver att de båda klubbarna varit i kontakt med varandra.

40 miljoner euro för ersättare

Som David De Geas ersättare ska United vilja värva Tottenhams målvakt Hugo Lloris. Fransmannen har flertalet gånger sagt att han vill lämna klubben om man inte tar sig till Champions League och mycket tyder på att den före detta Lyon-målvakten kommer att lämna White Hart Lane. Under söndagsmorgonen skriver Daily Mirror att Tottenhams ledning kräver 40 miljoner euro för målvakten som kom till London-klubben 2012.

Läget fortfarande oklart

Det är fortfarande oklart om David De Gea kommer att skriva på för Real Madrid. Under den senaste tiden har det även pratats om att United erbjudit spelaren en kontraktsförlängning med högre lön för att få spelaren att stanna kvar men huvudpersonen själv ska inte bestämt sig var han vill spela nästa säsong.

SE ÄVEN: ”Atlético Madrid överens med argentinska talanger”

SE ÄVEN: Belgaren högst upp på Rodgers önskelista

SE ÄVEN: Officiellt: här är Milans nya hemmatröja

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply