Uppgifter: Simeone ger upp – vill sälja Thomas Lemar i sommar

Uppgifter: Simeone ger upp - vill sälja Thomas Lemar i sommar

Thomas Lemar värvades av Atlético Madrid sommaren 2018. Den franske världsmästaren har dock inte alls hittat rätt i den spanska huvudstadsklubben. Nu sägs Diego Pablo Simeone vilja göra sig av med mittfältaren i sommar.

Efter två misslyckade år i Atlético Madrid har Diego Pablo Simeone kastat in handduken när det kommer till Thomas Lemar. Fransmannen blev sommaren 2018 klubbens dyraste spelare någonsin då man betalade 70 miljoner euro för 70% av spelarens tjänster, en investering som Atlético Madrid aldrig ser ut att få tillbaka. Efter en säsong med noll mål och noll assist har Simeone fått nog och meddelar klubbledningen att han vill sälja 24-åringen i sommar.

Enligt tidningen Mundo Deportivo ska Simeone ha bestämt sig för att göra sig av med fransmannen, men att han kan få en sista chans i Champions League där Atlético Madrid ska spela kvartsfinal mot RB Leipzig den 13 augusti.

Lemar har tidigare kopplats ihop med bland annat Liverpool och Arsenal där den sistnämnda klubben sagts vilja byta till sig Lemar för att släppa Alexandre Lacazette i motsatt riktning.

Thomas Lemar har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: Aubameyang väntar på bud från Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply